URIME SHQIPTAR, Ja kur do të bëhet Bashkimi i Kosovës me Shqiperinë! (Video)

Image result for URIME SHQIPTAR, Ja kur do të bëhet Bashkimi i Kosovës me Shqiperinë! (Video)
Bashkim Kombëtar, shkruan “dailymail”.Mesazhi i parë që i ka “frikësuar” serbët ka të bëjë me ministrin e Shqipërisë për shqiptarët jashtë kufirit Pandeli Majko , i cili u ka bërë thirrje për “hapjen e kufirit” mes Kosovës dhe Shqipërisë nga 1 janari 2018.Ai ka thënë se nuk ka pasë nevojë për dokumente dhe nuk do të ketë as tani.Përvec minsitrit, edhe akademiku Rexhep Qosja ka përcjellë një mesazh ku thotë se qëllimi i shqiptarëve duhet të jetë bashkimi i Kosovës dhe Shqipërisë.

Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link –

 

 

 

 

 
Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *