VIDEO/ Para disa vitesh i vrau djalin, nëna myslimane bën botën të qajë me veprimin e saj

VIDEO/ Para disa vitesh i vrau djalin, nëna myslimane bën botën të qajë me veprimin e saj

Më 28 qershor 2015 në South Cumminsville ndodhi një vrasje, dhe autorët e krimit u arrestuan.Policia njoftoi se ishin tre persona që kishin vrarë një 39 vjeçar dhe më pas i kishin vjedhur më pak se 60 dollarët që kishte pasur me vete.

Personat që kryen krimin ishin një 14 vjeçar një 17 vjeçar dhe një 20 vjeçi cili nuk u akuzuar asnjëherë.Javon,tashmë 16 vjeç u surprizua nga nëna e të ndjerit..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *