ShqiperiaLive

News Showbis Lifestyle Popnews

Nuk e keni parë asnjëherë kështu, Jennifer Lopez shfaqet duke ngritur thasët me miell

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kanë treguar së fundmi mbështetjen e tyre që kanë për personat në nevojë, gjatë sezonit të Falenderimeve. Aktori i famshëm ka hapur shtëpinë e tij si një stacion qendror, ku një makinë e madhe ka shkarkuar të gjitha ushqimet që kishte në të.

Por jo vetëm kaq, pasi 52-vjeçarja dhe Ben, janë parë duke mbajtur vetë kutitë e mëdha apo thasët me miell që më pas i transportonin në rezidencën e aktorit në Kaliforni. E gjithë kjo ndodhi pasi festuan së bashku si familje e madhe për herë të parë Ditën e Falenderimeve.

JLo dhe Affleck u ndihmuan edhe nga fëmijët e tyre, duke dashur që t’u dhuronin pa gëzim në Ditën e Falenderimeve atyre që janë me më pak fat./Gazeta Shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: