ShqiperiaLive

News Showbis Lifestyle Popnews

Luhet në prapaskena, paraja dhe politika…”/ Bebe Rexha për çmimet: Nuk kam nevojë për trofe, njerëzit dëgjojnë muzikën time

“Luhet në prapaskena, paraja dhe politika...”/ Bebe Rexha

Mund të mos ketë marrë çmime “Grammy”, por Bebe Rexha nuk ka nevojë për asnjë trofe për të konfirmuar gjënë më të rëndësishme, që njerëzit e duan muzikën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: