Putin ‘lëshoi’ trupat/ Sa gjasa ka që Rusia të pushtojë Ukrainën?

Putin 'lëshoi' trupat/ Sa gjasa ka që Rusia të
Lëvizjet e trupave ruse pranë Ukrainës kanë rritur shqetësimin e Kievit dhe Shteteve të Bashkuara se mund të jetë duke planifikuar një sulm ndaj fqinjit të saj. Këto lëvizje ngrenë disa pyetje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *