Një tjetër demokrat denoncon në Open: S’kam firmosur për datën 11

Një tjetër demokrat ka denoncuar falsifikimin e firmës së tij në Open

Bujar Kula në një mesazh dërguar gazetares Eni Vasili, thotë se i është falsifikuar firma pasi ai nuk ka firmosur për thirrjen e Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike më datë 11 dhjetor, nismë e ish-kryeministrit Sali Berisha.Zonja Eni Vasili, edhe unë kam të njëjtin problem si zonja më parë. Nuk kam firmosur për thirrjen e Kuvendit më datë 11 dhe më kanë falsifikuar firmën,”- thuhej në mesazhin e Kulës që u lexua nga Eni Vasili në studion e Open./Gazeta Shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *