Nuk kam kohë”/ Bora Muzhaqi për vrasjen e Mateos: Uroj që ngjarje të tilla mos të ndodhin më në vend

"Nuk kam kohë"/ Bora Muzhaqi për vrasjen e Mateos: Uroj

Tiranë- Ministrja e Shtetit për të Rinjtë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, ka folur për mediat, për vrasjen makabër të 8-vjeçarit në Fier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *