S’jam njeri unë?”, Flet fermeri nga protesta: Jo more zotëri, nuk kemi ardhur për luks ne

“S’jam njeri unë?”, Flet fermeri nga protesta: Jo more

Një nga fermerët ka folur ditën e sotme në kamerave gjatë protestës që është duke u zhvilluar përpara Kuvendit të Shqipërisë.“Unë nuk jam i PD-së, por ky deputeti këtu rri me fëmijët e mi. Por unë nuk ndryshoj dot se atë ide kam.

Pse thonë disa ky vishet mirë, del për drekë dhe darkë me fëmijët. Pse skam të drejtë unë? Sjam njeri unë?

Shikoj gjitha ata policië këtu. Por, jo more zotëri se nuk kemi ardhur ne për luks se njerëz jemi ne. Unë e kam shitur mandarinën me 30 lekë dhe vij këtu e gjej me 100 lekë. Shteti duhet ta rregulloj, sepse është rregullatori i të gjithë kësaj situate.”- tha fermeri/Gazeta Shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *